Slovakinja Petra Vlhova obranila naslov najbolje na Sljemenu
Foto: EPA

Utrka održana bez prisustva gledatelja

Slovakinja Petra Vlhova obranila naslov najbolje na Sljemenu

Slovakinja Petra Vlhova pobjednica je slaloma Svjetskog kupa na sljemenskom Crvenom spustu, koji će ući u povijest kao prvo bez gledatelja zbog strogih epidemoloških mjera.

Pobjednica prošlogodišnjeg izdanja "Snježne kraljice" i vodeća skijašica u Svjetskom kupu Vlhova uspjela je u drugoj vožnji obraniti prednost iz prvog laufa unatoč velikoj pogrešci u zadnjem dijelu staze. Slovakinja je ipak zadržala prednost od samo 5 stotinki ispred Austrijanke Katharine Liensberger, treća je Švicarka Michelle Gisin (+0.2) , dok je četvrta četverostruka pobjednica Zagreba Amerikanka Mikaela Shiffrin (+0.27). Vlhova je dobila šest od zadnjih sedam slaloma Svjetskog kupa i povećala je svoju prednost u ukupnom poretku i poretku discipline.

"Sretna sam zbog pobjede, iako se nisam osjećala dobro na ovoj teškoj stazi. U drugoj vožnji sam mislila da neću biti među prve tri, ali je nakraju ipak bilo dovoljno", kazala je Slovakinja nakon pobjede. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi