SportSport.ba daje update sa bh. skijališta

Ski centar

SportSport.ba daje update sa bh. skijališta

SportSport.ba

U cilju popularizacije skijaškog sporta u obamrlom olimpijskom Sarajevu i čitavoj BiH, SportSport.ba uvodi novu uslugu na svojim stranicama – redovan update meteorološkog stanja na bosanskohercegovačkim planinama.

U prvoj fazi, u “Ski Centru” portala SportSport.ba donosimo podatke samo za Bjelašnicu i Igman i to u saradnji sa hostelom “Feri” na Igmanu, a tražimo parnere koji bi pomogli da se akcija proširi i na ostala skijališta u BiH.

Skijališta, hoteli, pansioni, restorani ili turističke zajednice koje su u prilici da obezbjede redovan update meteorološkog stanja, a žele se promovisati na stranicama najčitanijeg sportskog portala u BiH, da se jave na našu e-mail adresu: [email protected].

Izvještaj o vremenu, temperaturi i visini snijega na Bjelašnici i Igmanu pogledaje u gornjem lijevom uglu vašeg ekrana, iznad logotipa SportSport.ba.

Više nema izgovora… Više nama nagađanja - “Ma, garant' je ružno vrijeme”. Kliknite na SportSport.ba, pakujte opremu i pravac planina.

Stanje sa Igmana i Bjelašnice javlja ljubazno osoblje hostela “Feri”

Omladinski hostel “Feri” na Igmanu otvoren je prije mjesec i pruža brojne sportske i rekreativne sadržaje. U danima vikenda za građane Sarajeva i cijele BiH hostel “Feri” organizuje bogate kulturno zabavne sadržaje na otvorenom. Položaj objekta omogućava jednostavan pristup skijaškim terenima  - staza za nordijske dicipline dužine 15 kilometara nalazi se uz sam hostel (u ljetnjem periodu biciklistička ili rolling staza), skijaška skakaonica na obližnjem Malom polju, a tereni za alpsko skijanje na Bjelašnici

FeriHostel "Feri" smješten je na Velikom polju na IgmanuFerijalni savez BiH i hostel “Feri” daju posebne pogodnosti i povlastice za djecu i omladinu, sportske klubove, organizovane grupe, NVO, djecu sa posebnim potrebama, imaoce ISIC, EURO < 26 i FSBiH kartica u odnosu na postojeće cijene tokom cijele godine.

Cijene smještaja u Omladinskom hotelu Feri se kreću od 40 KM do 75 KM zavisno od vremenskog perioda i vrste usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.