6

Komentari (6)

S obzirom na to da nasi sportasi moraju prosit da bi otisli na neko takmicenje i to da drzava ima amaterski pristup u skoro svakom sportu, ovo je super rezultat.
King_Kenny
...ovi se sprdaju,sad ne znam jel sa nama citaocima,ili sa ovom Muzaferijom...bila 32. i moze parirati najboljim skijasicama HAHAHAHHAHAHAHAH...ja po naslovu mislio da je bila 4.,pa joj malo falilo do pobjednickog podijuma...nema ona pojma,nek se hvata serpe i kutlace,jos joj nije kasno da nauci kuhati.
Hehehehrvtbr
@King_Kenny isti komentar si ostavio kada je bila 16-ta na svjetskom prvenstvu.Kako ce ova cura uspjet kad sponozore nema i svaki put skija najbolje sto moze .Ovo su najveci rezultati BiH skijana i to trbamo podrzat.Volio bih tebe vidjet mozes li sa onog Baby lifta se spusti.
DeteVi
King Kenny, je li se osušila malta? Vraćaj se na bauštelu
King_Kenny
@Hehehehrvtbr ...ja priznajem da ne bi ni sa tog baby lifta mogao,zato se i ne bavim tim stvarima...ali evo ni ona nema pojma o skijanju,pa opet se traze pare od drzave da je finansira kako bi nastavila zauzimati 36. mjesto...isto vazi za onog Pezera i slicne antitalente koji nikako da shvate da nisu za to cime se bave.
ghast0
Ma ne zna on ni guzice da opere kamo li da radi šta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.