Strahinja Erić završio na tek 87. mjestu u utrci na 15 kilometara u skijaškom trčanju

Nije se ni danas proslavio

Strahinja Erić završio na tek 87. mjestu u utrci na 15 kilometara u skijaškom trčanju

Endin Čaušević

Bh. takmičar Strahinja Erić danas je završio na 87. mjestu u skijaškom trčanju na 15 kilometara na Olimpijadi u Pekingu.

Naši predstavnici na Zimskim olimpijskim igrama se nisu baš proslavili svojim rezultatima, a ovaj "treng" nastavio se i danas.

Erić je nastupio danas u utrci na 15 kilometara klasičnim stilom, te je završio na tek 87. mjestu od ukupno 97 takmičara koliko je danas nastupilo u ovoj utrci.

Bh. takmičar je utrku završio u vremenu 48:38.3 i imao je čak preko deset minuta zaostatka za pobjednikom Iivom Niskanenom koji je na kraju u fantastičnom nastupu došao do zlatne medalje.

Do kraja Olimpijade u Pekingu Erić će nastupiti na još jednoj utrci na 50 kilometara slobodnim stilom koja je na rasporedu 19. februara.

Top Komentari

vedin
Bitno je da nije zalutao. Žali Bože para koje se troše na ovakve antitalente.
3 1
Ecosport
Naši se takmiče ko će slabije završiti svoje nastupe. Osim male Muzaferije.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi