2

Komentari (2)

Husrefbeg22
Kina vec nekoliko zadnjih godina dokazuje da je najbolje organizovana zemlja i ekonomski vjerovatni i prvi u svijetu. Samo im je demokracija i priznavanje prava Ojgura (muslimana) i drugih naroda (Tibetanci na primjer) veliki problem. Jaka centralna vlast koja silom natura kulturu Han kineza svim drugim narodima. Nesto slicno kakva je bila diktatura prema svim nesrpskim narodima a pogotovo Bosnjacima za vrijeme Prve i Druge Jugoslavije (Srboslavije).
K79
pa zato drug i jesu tako jaki i organizovani bez cvrste ruke tesko da se može na ovakav način napredovati uostalom tako je bilo i u bivšoj jugi , ko ne slusa zna se gdje ide na produženi godišnji :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.