90 godina kluba: Duel TOŠK-a i juniorske reprezentacije BiH

Spektakl u Tešnju

90 godina kluba: Duel TOŠK-a i juniorske reprezentacije BiH

S. Mlaćo

Sutra će se na Gradskom stadionu u Tešnju odigrati revijalni meč između NK TOŠK Tešanj, člana Prve lige Federacije BiH i juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Povod je 90 godina postojanja kluba iz Tešnja, a ujedno će izabranicima Igora Remetića ovo biti posljednja provjera pred subotnji meč 2. kola Prve lige FBiH protiv kakanjskog Rudara.

"Nastavlja se uveličavanje jubileja 90 godina kluba, poslije veteranske reprezentacije BiH u Tešanj dolazi dolazi juniorska reprezentacija BiH. Nadam se da će tešanjska publika uživati u lijepoj fudbalskoj predstavi, a nama je prioritet prvenstvena utakmica u subotu protiv kakanjskog Rudara. Veliki smo dužnici našim navijačima za blijedo izdanje  iz Bugojna, a ovaj meč protiv juniorske reprezentacije će biti lijep uvod za subotnju utakmicu", kazao je za SportSport.ba Igor Remetić, šef struke NK TOŠK Tešanj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nema sumnje da će tribine stadiona u Tešnju biti veoma dobro ispunjene, a očekuje se pravi spektakl i zanimljiva utakmica. Susret se igra sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi