Abid Mujagić pojačao Zvijezdu

Bivši fudbaler Teplica

Abid Mujagić pojačao Zvijezdu

Naredno u nizu pojačanje za Zvijezdu iz Gradačca je 22-godišnji napadač Abid Mujagić. 

Nekadašnji kadetski reprezentativac BiH je uspješno okončao pregovore sa prvoligašem iz Gradačca i već u jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Slavena uspio se upisati u listu strijelaca. 

Mujagić na Banja Ilidžu dolazi nakon jednogodišnje epizode u Goraždu, a tokom svoje karijere još je nosio dresove Radnika iz Hadžića, Teplica, Mosta, Usti nad Labema, Roudnice nad Labema i Kolina. Za kadetsku selekciju BiH je nastupio u tri utakmice. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nema sumnje da će mladi Mujagić predstavljati veliko pojačanje za Zvijezdu u borbi za povratak u premijerligaško društvo, a prije njega u Gradačac su stigli Mekić, Dudić, Vidović i Ramić.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi