Dudić, Ramić i Vidović stižu u Zvijezdu

Pojačava se tim iz Gradačca

Dudić, Ramić i Vidović stižu u Zvijezdu

Zvijezda iz Gradačca u proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH ući će znatno pojačana. 

Tim sa Banja Ilidže ima ambicije da izbori povratak u premijerligaško društvo, a prva pojačanja koja će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti o ostvarenju cilja su Feđa Dudić (Travnik), Mirsad Ramić (Sloga) i Vedran Vidović (Vitez).

To je u razgovoru za SportSport.ba potvrdio i Nedim Jusufbegović. 

 "Istina je da smo razgovarali sa Feđom Dudićem i dogovor je postignut, ali za mene je on igrač Zvijezde tek kada stavi paraf na ugovor. Već je poznato da je zajednički jezik pronađen i sa Mirsadom Ramićem i Vedranom Vidovićem", kazao nam je trener Zvijezde.  

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jusufbegović je također dodao da je u timu iz Gradačca prilično aktivna i rubrika "odlasci", a prozivka i pripreme za proljetni dio sezone započinju 16. februara. Cilj je jasan - povratak u Premijer ligu BiH! 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi