Aleksandar Lazevski pojačao Slobodu!

Makedonac na Tušnju

Aleksandar Lazevski pojačao Slobodu!

Makedonski defanzivac Aleksandar Lazevski novo je pojačanje FK Sloboda za narednu sezonu u Premijer ligi. 

Rubrika 'dolasci' u tuzlanskom klubu postaje sve bogatija. Nakon što je danas predstavljeno osam novih fudbalera s kojima je ranije postignut dogovor, naredni u nizu koji je dao riječ Azmiru Husiću je Aleksandar Lazevski. 

Lazevski (28), koji je u prošlosti sa Partizanom osvojio tri titule prvaka Srbije, prihvatio je ponudu Slobode i sa crno-crvenima je dogovorio jednogodišnju saradnju, a da je posao završen potvrdio nam je predsjednik kluba. 

Posljednji angažman Lazevski je imao u srbijanskoj Mladosti i tokom karijere još je igrao za Olimpiju, Goverlu, Rad, Parizan i Teleoptik iz Zemuna. Za "A" reprezentaciju Makedonije je upisao 12 nastupa. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi dodati da se na Tušanj iz Orašja vraća Adnan Mujkić, koji će trenirati sa Slobodom nakon čega će biti odlučeno da li će ponovo na posudbu. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti