Amer Bekić na korak do Winterthura

Napušta Zrinjski

Amer Bekić na korak do Winterthura

Adnan Beganović

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje i napadač Zrinjskog, Amer Bekić, karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Švicarskoj, odnosno u redovima tamošnjeg drugoligaša Winterthura.

Naime, Bekić je dobio dozvolu od Zrinjskog da se priključi treninzima Winterthura, a za nekoliko dana znat će se da li će ostati u ovom švicarskom klubu.

Podsjetimo, Bekić je u Zrinjski stigao 2011. godine i u prošloj sezoni je bio jedan od najboljih igrača mostarskog premijerligaša, no u ovoj trener Dragan Perić puno više vjeruje nekim drugim napadačima, pa je Bekićev odlazak možda i najbolje rješenje za obje strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.