Turci pišu o novom haosu u Feneru: Žestoka svađa na terenu, Edin Džeko u centru pažnje!

Pogled bh. napadača sve govori

Turci pišu o novom haosu u Feneru: Žestoka svađa na terenu, Edin Džeko u centru pažnje!

Edmir Škorić

U toku je susret turske Superlige između Konyaspora i Fenerbahčea. a nakon 45 minuta mreže su mirovale.

U Turskoj se vodi bitka za titulu između Galatasarayja i Fenerbahčea. Za sada, Galata puno bliže naslovu, a Fener danas u gostima kod Konyaspora nema pravo na kisk ako planira zadržati šanse da bude prvi na kraju.

Poprilično slabo izdanje gostiju iz Istnbula u prvih 45 minuta, pa je i dalje 0:0. Bod im ne odgovara, to je jasno, morat će u nastavku dobiti ako žele da zadrže korak za Galatom.

Edin Džeko je starter, ali nije puno pokazao u prvom dijelu, doduše imao je jedan udarac glavom, no odbranio mu je golman domaćeg tima.

Ipak, turski portali i društvene mreže 'gore' zbog "novog haosa u Fenerbahčeu". Kamere su u 31. minuti snimile žestoku raspravu Džeke i Merta Hakana.

Nije poznato o čemu su raspravljali, očigledno o tome kakve treba da budu kretnje kod napada i na koji način treba da se vrše akcije Fenera.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Džeko u prošlom kolu nije bio starter u derbiju protiv Fenerbahčea, ali je ušao u igru u 74. minuti. Sada je započeo meč, dok je Michy Batshuayi ušao tokom poluvremena da dodatno pojača napad i Fener sa dva napadača kreće po pobjedu.

Drugi bh. reprezentativac, Rade Krunić, ostao je sjediti na klupi, no nije isključeno da i on dobije šansu do kraja.

Top Komentari

Mel_Glupsonn
Seljačina teska ..vicina kuja ..kakva idiotska faca fujj
1 1
Zax
Gledam utakmicu Dzeko propo ko kauc,pet sansi be promasio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi