Avdić: Moramo osvojiti tri boda protiv Čapljine
FOTO: Bug.ba

Veznjak Iskre iz Bugojna

Avdić: Moramo osvojiti tri boda protiv Čapljine

Nakon što su u posljednjoj utakmici savladali ekipu Branitelja sa 2:0, nogometaši Iskre bodove spasa opet će tražiti na Jakliću, ali ovaj put  protiv Čapljine.

Izabranici Seada Seferovića u dobrom raspoloženju dočekuju današnju utakmicu, što je za SportSport.ba potvrdio i veznjak Iskre Admir  Avdić koji je u prošloj utakmici bio strijelac jednog pogotka protiv Branitelja. 

"Očekujemo dobru utakmicu, u kojoj ćemo morati osvojiti nova tri boda koja će nam biti od velike važnosti u nastavku prvenstva, jer  nemamo drugog izbora". 

"U prethodnim mečevima sreća nije bila na našoj strani, ali nadam se da danas neće biti tako, već da ćemo ubilježiti drugu uzastopnu pobjedu“, kazao je Avdić za SportSport.ba, te dodao:

"U dobrom raspoloženju dočekujemo Čapljinu i svi u klubu smo svjesni važnosti današnje utakmice, tako da smo dobro skoncentrisani,  spremni i uvjereni da možemo pobijediti Čapljinu“, zaključio je za kraj nekadašnji igrač sarajevskog Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.