Bh. tereni su čudo: Sedam igrača Orašja suspendovano

Dobili žute kartone

Bh. tereni su čudo: Sedam igrača Orašja suspendovano

Midhat Šljivak

Vodeći tim Prve lige Federacije BiH ekipa Orašja pobijedila je danas Goražde s 4:1 u susretu 9. kola Prve lige.

Pored četiri gola u ovom meču, oraški Labudovi su dobili čak osam žutih kartona, a sedmorica prvotimaca su zaradila treću opomenu.

To znači da oni neće igrati narednog vikenda na gostovanju u Čapljini, gdje će Orašani pokušati zadržati vodeću poziciju, ali bez sedam standardnih igrača.

U Čapljini tako neće biti Kenana Lugavića, Marka Prgića, Marijana Maroševića, Marka Đukića, Seida Zukića, Antonia Vidovića i Kristijana Pejića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svi su oni danas dobili žute kartone. Mala je mogućnost da nije bilo namjere u tome, jer će gotovo kompletan tim odmarati u narednoj utakmici na veoma teškom gostovanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi