BiH protiv Egipta 28. marta na Grbavici?

Zmajevi ponovo u Sarajevu

BiH protiv Egipta 28. marta na Grbavici?

S. Mlaćo

Izgradnjom istočne tribine stadion Grbavica dobit će potpuno moderniji izgled, a sve na oduševljenje armije navijača Željezničara i svih ljubitelja nogometa u našoj zemlji. 

Sami radovi za sada protiču po planu, a radi se čak i navečer kako se ne bi probili predviđeni rokovi. 

Kako piše Dnevni Avaz, nogometna reprezentacija naše zemlje prvu utakmicu na obnovljenom stadionu Željezničara mogla bi odigrati 28. marta protiv selekcije Egipta. 

Ovu ideju inicirao je Nogometni savez naše zemlje, a prihvatili su čelnici Željezničara, koji nemaju ništa protiv da naši Zmajevi nakon sedam godina ponovo dođu u Dolinu ćupova. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Avaz također dodaje da bi problem mogli predstavljati pregovori sa Egipćanima, ali da se očekuje pozitivan odgovor te da naša selekcija po prvi put u Sarajevu nastupi nakon 2013. godie i susreta sa SAD (3:4).

Ideju je podržao i selektor Mehmed Baždarević, i sam nekada nogometaš Plavih sa Grbavice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi