Dejan Bandović novi golman Olimpica?

Dodatno pojačava konkurenciju

Dejan Bandović novi golman Olimpica?

Čelnici Olimpica danas su uspješno dogovorili saradnju sa golmanom Dejanom Bandovićem, koji će pojačati konkurenciju na golu najmlađeg sarajevskog premijerligaša ukoliko ne bude problema prilikom registracije.

Iako je doskorašnji član Sarajeva trebao karijeru nastaviti u Novom Travniku, Olimpic je sa boljom ponudom umiješao prste i dogovorio je saradnju sa iskusnim golmanom.  

To je u izjavi za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor kluba Edin Prljača.

"Istina je, Dejan Bandović je naš novi golman. Nadamo se da neće biti problema prilikom registracije i ne krijemo zadovoljstvo što je posao uspješno okončan na obostrano zadovoljstvo", kazao nam je Prljača. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Bandović je bio član Sarajeva od 2012. do 2015. godine, a u dosadašnjoj karijeri između ostalog je nastupao za Široki, Posušje i Velež.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.