Džeko: Šta se desi na terenu, ostaje na terenu

Bh. kapiten komentarisao sukob sa Manolasom

Džeko: Šta se desi na terenu, ostaje na terenu

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je u petak u Zenici protiv Grčke (0:0) u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Rusiji.

Utakmicu na Bilinom Polju obilježio je sukob igrača i stručnog štaba naše selekcije i reprezentacije Grčke. Sve je kulminiralo kada je pomoćnik Mehmeda Baždarevića, Stephane Gilli, šakom udario jednog grčkog igrača koji je ostao bez zuba.

Sukob na terenu započeli su Edin Džeko i Kostas Manolas koji su saigrači u Romi. Nakon što je Manolas vrijeđao naše navijače bh. kapiten je odlučio reagovati nakon čega je nastao pravi haos. Džeko je za Sky Sports odlučio govoriti šta se dešavalo, no na poprilično diplomatski način je sve to objasnio.

"Takve stvari se događaju na terenu, no ono što se desi na terenu onda i ostaje na terenu. To se završilo i mi idemo dalje", rekao je Džeko.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi