Manolas: Sramota je da zvižde našoj himni
Foto: SportSport

Grčki fudbaler o utakmici, ali i bh. navijačima

Manolas: Sramota je da zvižde našoj himni

Nakon remija reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke na Bilinom polju, grčki reprezentativac Kostas Manolas je istakao kako je, djelomično zadovoljan rezultatom, ali je bio i izrevoltiran ponašanjem bh. navijača.

"Došli smo da ostvarimo pozitivan rezultat. Ipak, nismo u potpunosti zadovoljni, jer smo na terenu pokazali da smo mogli stići do sva tri boda i, praktično, osigurati drugu poziciju u grupi", izjavio je nakon meča Manolas, te nastavio:

"Igrali smo strastveno i pokazali da imao snagu i karakter. Pokazali smo da imamo veoma kvalitetne igrače".

"Uvijek se moraju dešavati ovakve stvari. Velika je sramota što su izviždali našu nacionalnu himnu. Ovakve stvari ne predstavljaju fudbal", prokomentarisao je Manolas bh. navijače.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, Manolas je po završetku susreta ušao u sukob sa Edinom Džekom, samo nekoliko sekundi prije nego što će na terenu izbiti opšta tuča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi