Gavrić: Borac je bio moj korak unazad

Napustio tim iz Banja Luke

Gavrić: Borac je bio moj korak unazad

S. Mlaćo

Iz FK Borac danas su saopštili da  Ognjen Petrović i Boris Gavrić više nisu članovi tima iz Banja Luke.

Zanimljivo da nijedan od ova dva fudbalera nije upisao ni minutu u dresu ovog tima, a posebno se to odnosi na Borisa Gavrića koji je u Banja Luku stigao kao veliko pojačanje. Bio je prvi strijelac Prve lige Federacije u dresu Novog Travnika, ali teška povreda križnih ligamenata na pripremama ga je odvojila od terena.

"Drago mi je što sam napustio Borac, ma da mi je u jednu ruku i žao što nisam pokazao svoje znanje. Prva liga Republike Srpske je puno slabija od Prve lige Federacije, a ja sam napravo krivi korak. Oni su me zvali poslije sezone u Novom Travniku, sve je išlo fenomenalno kod trenera Dragišića, međutim bio sam puno umoran i na pripremama na Zlatiboru sam osjetio povredu. Poslije toga su mi rekli da ipak mogu još, te nakon četvrte utakmice mi je propalo koljeno. Hvala Borcu na svemu ispoštovanom i tokom moje povrede, ako žele da se raziđemo to možemo sporazumno, jer ih ja neću tužiti, već samo poželjeti sreću. Pozdravljam sve igrače, kao i trenera Trivunovića koji je fenomenalan stručnjak i vidim da ga je dobro krenulo. Ja sam sada kući, ali ih pratim. Borac je bio moj korak unazad i stvarno sam imao puno opcija prije dolaska u Banja Luku. Onda se desila ta neugodna povreda kao i saobraćajna nesreća, ali sada je sve oke", ističe Gavrić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Trenutno sam na bazenu, radim vježbe, a već imam ponuda Njemačke, Austrije, Poljske, pa ćemo vidjeti šta će biti", dodao je 26-godišnji napadač. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi