Handžić: Kvalitetniji smo, nadam se pobjedi na Tušnju

Vezni fudbaler Olimpica

Handžić: Kvalitetniji smo, nadam se pobjedi na Tušnju

U taboru Olimpica nemaju mnogo vremena za slavlje zbog prolaska u polufinale finala Kupa BiH, jer već sutra ih očekuje gostovanje kod Slobode.

To će ujedno biti i jedan od zanimljivijih duela 18. kola Premier lige BiH, a uoči susreta optimističan je vezni fudbaler sarajevskog tima Kenan Handžić.

"Svjesni smo da će biti mnogo teško protiv Slobode, jer radi se o timu koji se dobro pojačao u prijelaznom roku. Ipak, ne smijemo zanemariti to da smo mi u ovom trenutku kvalitetniji, a to pokazuje i pozicija na tabeli. Pružit ćemo svoj maksimum i nadam se da ćemo na kraju slaviti", kazao je Handžić za SportSport.ba, te dodao:

"Poznati smo po tome da igramo uvijek otvoreno, a tako će biti i na Tušnju. Nema smisla da se branimo i sa dobrim rezultatom uključili bi se u borbu za sami vrh tabele", zaključio je Handžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Mirza Varešanović u sutrašnjem meču sa Slobodom neće moći računati na kartoniranog Jadranka Bogičevića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije