Husić: Odlazim? Možda ako Grad ne prihvati naš projekat

Evropska Sloboda ili?

Husić: Odlazim? Možda ako Grad ne prihvati naš projekat

E. Škorić

Azmir Husić, predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda, nije siguran da li će ostati na toj poziciji i naredne sezone.

U tuzlanskim kuloarima se pojavila informacija da je Husić napustio Slobodu. No, Husić je ipak još uvijek prvi čovjek crveno-crnih, mada ne isključuje mogućnost rastanka s tuzlanskim premijerligašem.

“Skupština kluba trebala bi biti održana 29. maja i tu bi se moglo dosta toga saznasti. Ostala su još dva kola prije kraja prvenstva i nema smisla da idem.Uostalom, gdje ću?”, kazao je Husić za SportSport.ba, te objasnio razloge mogućeg odlaska sa Tušnja.

“Imamo nacrt projekta kojeg smo proslijedili gradonačelniku i od toga će sve ovisiti. Ako projekat kojeg imamo bude usvojen, ostat ću, a u protivnom… Mada, ne mogu ništa sada govoriti, vrijeme će sve pokazati”.

Smatrate li da će Vaš projekat naići na pozitivan odgovor kod gradske vlasti?

“Ako su ti ljudi svjesni važnosti jake Slobode, onda bi trebali dobro razmisliti kakvu će donijeti odluku. Nadam se najboljem”, dodao je Husić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ambiciozni predsjednik Slobode napravio je projekat “Zlatna karika”, koji bi omogućio stabilizaciju kluba u financijskom smislu, kao i infrastrukturu stadiona Tušanj, pa i izlazak na evropsku scenu. 

Ukoliko Grad Tuzla bude imao sluha, navijači Slobode mogu da očekuju nove stranice klupske povijesti. Nije teško zaključiti što bi se moglo dogoditi ukoliko projekat ne bude prepoznat i usvojen.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije