Jasmin Mešanović dvije godine u Zrinjskom

SportSport.ba saznaje

Jasmin Mešanović dvije godine u Zrinjskom

D. Kurbegović

Ekipa Zrinjskog iz Mostara u narednoj sezoni ima velike planove, a to je sigurno osvajanje jednog trofeja. Tako je i rukovodstvo kluba u ljetnoj pauzi uradilo dosta dobrog posla kada su u pitanju pojačanja.

Mostarci su ojačali svoju ekipu, a danas će kako SportSport.ba saznaje ozvaničiti saradnju sa još jednim igračem. Riječ je o 23-godišnjem napadaču Jasminu Mešanoviću, koji u Zrinjski dolazi iz ekipe Osijeka, gdje je u prošloj sezoni postigao četiri gola uz dvije asistencije. 

Ovu vijest potvrdio nam je i zastupnik igrača, kojeg smo kontaktirali.

"Upravo se vozimo za Mostar, imate tačne informacije, dogovorili smo prelazak Jasmina u Zrinjski, a danas ćemo potpisati ugovor. Riječ je ugovoru na dvije godine i mislim da će se igrač odlično uklopiti u ekipu koja gaji napadački nogomet. Bilo je pregovora i sa ekipom Željezničara, ali Zrinjski je bio brži i konkretniji, tako da se nismo puno dvoumili. Vjerujem da će Mešanović svojim golovima donijeti dodatni kvalitet u igri ekipe Zrinjskog, koja u narednoj sezoni ima velike ambicije", kazao je za naš portal Admir Husarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasmin Mešanović svoju karijeru je počeo u Slavenu iz Živinica, odakle je otišau tuzlansku Slobodu, gdje je kao junior debitovao u seniorskoj ekipi. Poslije je prešao u Čelik, gdje je odigrao dvije sjajne sezone, posljednji klub u kojem je nastupao bio je hrvatski Osijek, sa kojim je uspio osigurati opstanak u ligi.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.