Jedinstvo bez trenera, Ključanin podnio ostavku
USN.ba

Potvrđeno iz bihaćkog kluba

Jedinstvo bez trenera, Ključanin podnio ostavku

Benjamin Ključanin podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera NK Jedinstvo.

Jedinstvo je danas u okviru 21. kola Prve lige Federacije BiH poraženo od Novog Travnika sa 5:2 i tako dodatno zakomplikovalo borbu za opstanak, a nakon debakla trener Ključanin je saopštio igračima da podnosi ostavku. 

"Istina je da Ključanin više neće voditi Jedinstvo. Prihvatili smo ostavku i uskoro ćemo donijeti odluku o njegovom nasljedniku", kazao je sportski direktor bihaćkog kluba Irfan Demirović za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ključanin je preuzeo Jedinstvo krajem augusta i pod njegovim vodstvom klub je zabilježio u prvenstvu sedam pobjeda, tri remija i 11 poraza. Sa trenutnom 12. pozicijom na tabeli Jedinstvu do kraja sezone predstoji grčevita borba za opstanak.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi