Kujović: Bila bi mi čast igrati za BiH

Tekst na SportSport.ba urodio plodom?

Kujović: Bila bi mi čast igrati za BiH

Napadač turskog Kayserispora Emir Kujović je jučer postigao dva gola u pobjedi svoje ekipe, a čini se da su iz N/FSBiH nakon teksta objavljenog na SportSport.ba odlučili kontaktirati ovog napadača.

Podsjetimo, reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić razgovarao je sa Kujovićem, kada su njihove ekipe odmjerile snage u međusobnom duelu, te ga je pitao da li bi igrao za reprezentaciju BiH. Kujović je Jahiću odgovorio da bi, samo što ga niko nikad nije zvao.

 

Čini se kako je razgovor sa Jahićem, objavljen na SportSport.ba, imao efekta, pa bi Kujović možda uskoro mogao postati novi Zmaj.

 

"Laska mi interesovanje da se priključim reprezentaciji Bosne i Hercegovime. To je sjajna reprezentacija, prepuna odličnih igrača i bila bi čast igrati u jednoj takvoj ekipi. Međutim, ima nekih administrativnih problema koji bi predhodno trebalo riješiti", rekao je Kujović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

 

Kujović posjeduje švedski pasoš, a rođen je u Crnoj Gori. Međutim, njegova porodica vuče korijenje iz Bosne i Hercegovine, pa bi mogao steći pravo nastupa za BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.