"Kujović mi je rekao da bi igrao za reprezentaciju"

Sanel Jahić sa Karabuksporom slavio

"Kujović mi je rekao da bi igrao za reprezentaciju"

U okviru 32. kola fudbalskog prvenstva Turske Karabukspor je sa minimalnih 1:0 savladaoKayserispor.  
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić na terenu je proveo svih 90 minuta, te ponovo bio među najboljima u svojoj ekipi.
 
Nakon ove pobjede, Karabukspor je izbio na 14. mjesto na tabeli, sa 40 bodova, te je gotovo pa sigurno izboren opstanak.
 
"Cijela je ekipa odigrala super. Pobijedili smo i najvažnije da smo sada praktično obezbijedili opstanak. Sada se mislima okrećemo ka Kupu Turske, gdje za deset dana igramo četvrtfinale protiv drugoligaša Boluspora i imamo veliku šansu za polufinale", rekao je u razgovoru za SportSport.ba Sanel Jahić.
 
Jahić je danas uoči susreta sa Kayserisporom razgovorao sa napadačem te ekipe Emirom Kujovićem, koji je našem reprezentativcu rekao da bi želio igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali da ga niko nikad nije zvao.
 
"Pitao sam ga da li bi igrao za našu reprezentaciju, a on mi je rekao da to želi, ali da ga nikad niko nije zvao. Šteta. Dobar je napadač", dodao je Jahić.
 
Inače, Kujović je rođen 1988. godine i ubilježio je četiri nastupa za U-21 reprezentaciju Švedske, ali nema nastupa za A tim.

Reprezentacija