Magazin: Ovaj period iskoristiti za stabilizaciju kluba
FOTO: facebook

Novi šef stručnog štaba NK Zvijezda

Magazin: Ovaj period iskoristiti za stabilizaciju kluba

S. Mlaćo

Nogometaši Zvijezde iz Gradačca počeli su sa pripremama za drugi dio sezone, a ovaj tim u narednom periodu sa klupe će predvoditi Bojan Magazin.

Magazin je bio na pragu prelaska u Orašje, ali se ipak u zadnji čas predomislio te preuzeo tim iz Gradačca.

"Tek smo u prvoj fazi priprema i prerano je za neke zaključke. Otežani su nam uslovi zbog vremena, a sada trenutno dosta prvotimaca nije u pogonu. Imaju nekih problema sa Upravom, nisu se svi ni odazvali i to su dodatni problemi. Ja se nadam da će situacija biti jasnija do ponedjeljka", kazao je Magazin za SportSport.ba.

Zvijezda je prvi dio sezone okončala na šestom mjestu, a navijači ovog kluba vjeruje da bitka za prvo mjesto još nije izgubljena. Magazin ipak nije tog mišljenja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mje mišljenje je da će biti teško. Imamo težak raspored, u prvih šest utakmica četiri puta gostujemo, a imamo dvije domaće veoma teške utakmice. Po meni mislim da je najbolje ovaj period iskoristiti za stabilizaciju kluba, a u narednom periodu pokušati uraditi nešto više", dodao je Bojan Magazin, šef stručnog štaba NK Zvijezda Gradačac Bojan Magazin. 

Zvijezda bi u narednim danima trebala ozvaničiti i nova imena s kojima su pregovori u toku, a za sada je ovaj klub pojačao samo golman Emir Prljača. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi