Marinović: Vitez nas nije psihološki slomio

Trener Borca

Marinović: Vitez nas nije psihološki slomio

Edmir Škorić

Borac nije pobijedio, ali je nastavio seriju bez poraza. Protiv Viteza su u finišu prvog poluvremena Banjolučani bili pred kapitulacijom, jer su gubili sa 1:0, a ostali su i sa igračem manje na terenu. 

Nastavak susreta donio je veliko iznenađenje za sve. -Ušli smo nervozno u utakmicu i to bez ikakvog razloga. Pravili smo u prvom poluvremenu dosta grešaka i primili smo gol, a uz to i Radinović je isključen.

"Ne znam zbog čega smo odigrali tako loše u prvom poluvremenu", pita se trener Borca Vinko Marinović. Ipak, u drugom dijelu na terenu je Borac izgledao mnogo bolje i to je donijelo rezultat.

"Na odmoru sam smirio igrače u svlačionici i stvari su u drugom poluvremenu izgledale mnogo bolje. Bod smo apsuoltno zaslužili, a igrači su pokazali snagu, kako igračku, tako i onu mentalnu. Vitez nas nije psihološki slomio i zato nisu pobjedili. Izdigli smo se iznad svih problema i na kraju smo mogli i da pobjedimo", rekao je trener Vinko Marinović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti