Olimpic ostao bez trenera, poznat razlog Kolarovog odlaska

Napustio klupu Vukova

Olimpic ostao bez trenera, poznat razlog Kolarovog odlaska

S. Mlaćo

Nakon što su osvojili vrijedan bod na gostovanju protiv Metalleghea (1:1) nogometaši Olimpica doznali su da ih u narednom periodu neće voditi dosadašnji šef stručnog štaba Faik Kolar.

Naime, Kolar je medijima komentaru današnje utakmice saopštio da će Vukovi na pauzi zbog utakmica naše nogometne reprezentacije dobiti njegovog nasljednika.

"Ekipu će preuzeti neko drugi, jer ja imam zdravstvenih problema i vjerovatno ću se povući. Pomagat ću kolegama i bit ću u tu u klubu", kratko je otkrio Kolar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako SportSport.ba saznaje, radi se o problemima sa šećerom koji su kod Kolara uočeni nakon jedne od ranijih utakmica pa će dosadašnji trener popularnih Vukova navjerovatnije u narednom periodu obnašati ulogu sportskog direktora kluba.

Olimpic nakon sedam odigranih kola ima samo četiri boda i nalazi se na posljednjem mjestu tablice. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi