Kolar: Više ništa ne smijem obećati, čak ni borbu

Trener Olimpica ljut nakon poraza

Kolar: Više ništa ne smijem obećati, čak ni borbu

Trener Olimpica Faik Kolar bio je nezadovoljan današnjim izdanjem svoje ekipe, koja je pretrpjela još jedan domaći poraz.

Ovoga puta, tri boda sa Otoke nosi Mladost koja je slavila sa 3:2, a trener Olimpica je po običaju imao zanimljiv govor nakon završetka utakmice.

"Mladost je zasluženo pobijedila. Ovako više ne ide, dogovorimo se jedno a na terenu sve ode u drugom pravcu. Poslije ovih dešavanja danas ne smijem više ništa obećati, pa čak ni borbu", rekao je Kolar, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo u Travnik da se nadigravamo sa Metallegheom, a budite sigurni da ćemo tamo igrati sa mnogim novim igračima u ekipi. Puno je igrača koji su ispucali sav svoj kredit".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi