Pjanić: Ovo je Miralem, borben i strpljiv!

Pjanić nakon Velsa

Pjanić: Ovo je Miralem, borben i strpljiv!

M. Šljivak

Miralem Pjanić večeras je dosta dobro dirigovao igrom reprezentacije BiH.

Pobjedom nad Velsom od 2:0 smo ostali u igri za plasman na Evropsko prvenstvo.

Pjanić je zadovoljan...

"Sigurno je da je ovo vrlo važna pobjeda. Vels je kvalitetna reprezentacija, nije lako igrati protiv njih. Bili smo bolji cijelu utakmicu i na kraju smo nagrađeni. Borili smo se i svaka čast momcima. Sada ide Kipar i želimo prolazak dalje", rekao je Pjanić.

Dosta borbenosti je večeras pokazao.

"To je igra Miralem Pjanića. To je borbenost, strpljenje. Igrači su s klupe su donijeli dosta. Čestitke Milanu na golu, ali najbitnije je da je reprezentacija pobijedila", ističe Pjanić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kipar je naredni protivnik...

"I oni mogu proći. Moramo biti oprezni, jer Kipar je jako dobra reprezentacija. Neće nas očekivat lagan posao. Znači nam povratak iskusnih igrača, važno je da smo svi u formi. Pokazali smo dobru igru i bez Edina i nadam se da ćemo računati na njega na Kipru", rekao je Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.