PL je čudo: Trener dobio otkaz, pa napravio šou na Facebooku

Petrović komentarisao, lajkao...

PL je čudo: Trener dobio otkaz, pa napravio šou na Facebooku

FK Drina iz Zvornika je zbog loših rezultata danas odlučio smijeniti dosadašnjeg šefa stručnog štaba Vladicu Petrovića, kao i pomoćnog trenera Miloša Boškovića.

Iz kluba iz Zvornika su se putem zvanične stranice zahvalili Petroviću na saradnji i na svemu što je uradio za klub, a svoje saopštenje su prenijeli i na Facebook stranici.

U komentarisanje objave upustio se i sam Vladica Petrović, koji se Drini "zahvalio na obavještenju". Zanimljivo, Petrović je osim komentara ostavio i jedan like, i to na komentar u kojem piše da je bilo i vrijeme za smjenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.