Pristiglo više od 40 prijava za delegata u Skupštini Želje

Prijave dolaze iz čitave BiH i inostranstva

Pristiglo više od 40 prijava za delegata u Skupštini Želje

E. Škorić

Komisija za izbor delegata u Skupštinu FK Željezničar pozvala je sve registrovane članove da najkasnije do 12. decembra tekuće godine predlože imena delegata ili da se lično prijave za delegata u Skupštinu kluba u naredne četiri godine.

U Željezničar su već počele da pristižu prijave za delegate iz čitave Bosne i Hercegovine, ali i iz inostranstva.

Zanimljivo da prijave za delegata Skupštine FK Željezničar dolaze i sa foruma, gdje se članovi istih organizuju da nominuju svoje kandidate. Na forumu SportSport.ba također se razmatra o kandidovanju za delegata, a pojedini forumaši vjeruju da mogu doprinijeti napretku kluba.

Do sada je već stiglo 40 prijava na adresu trofejnog bh. kluba, a Skupština broji 56 delegata. Na čelu Komisije koja je zadužena za izbor delagata u Skupštinu su predsjednik Skupštine, kao i predsjednik FK Željezničar, Ermin Pešto i Amar Bajramović.

Komisija će prema prijedlozima članova kluba izvršiti ibor delegata, a vodit će se računa o broju prijedloga koji određeni delegat ima od strane članova, kao i kvalifikacijama i doprinosu koji predloženi delegat može dati u funkcionisanju Skupštine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za one koji ne znaju, prijave se mogu slati poštom na adresu Zvornika 27. ili putem skenirane prijave na e-mail: [email protected]

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.