Prvi čovjek Sparsa postao predsjednik Travnika

Izabran novi Upravni odbor kluba sa Pirote

Prvi čovjek Sparsa postao predsjednik Travnika

Sinoć je održana izborna Skupština NK Travnik na kojoj je izvršena rekonstrukcija struktura kluba i izabran novi Upravni odbor Vezira. 

Izabrano je 19 novih delegata Skupštine, na čijem čelu je predsjednik Jasmin Hrnjić i njegov zamjenik Tihomir Kramer. 

Upravni odbor kluba sa Pirote sačinjava sedam članova na čijem je čelu Nihad Selimović, a pored njega u UO Vezira mjesto su našli, Edin Teskeredžić, Predrag Sučić, Zijo Đulabić, Huso Halep, Dario Pranjić i Ahmed Karić. 

Novi predsjednik Vezira je Nihad Selimović, osnivač i predsjednik KK Spars. Osim Upravnog odbora izabran je i Nadzorni odbor, a njega sačinjavaju Hazim Selimović, Željko Lončar i Almir Goloman. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.