Rakitić kupuje novi semafor Radniku iz Bijeljine

Vrijedna donacija za Radnik

Rakitić kupuje novi semafor Radniku iz Bijeljine

Zahvaljujući hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću improvizirani semafor Radnika iz Bijeljine uskoro će biti zamijenjen novim i modernijim. 

Radnik ove sezone predstavlja jedno od najvećih iznenađenja. Bijeljinski tim pod palicom Slavka Petrovića igra sjajno i bori se za ulazak u Evropu, a za to velike zasluge pripadaju i  predsjedniku Mladenu Krstajiću koji je na čelo Radnika stigao u iznimno teškoj situaciji.

Da ni danas nije "bajno" najbolje pokazuje i ručni semafor na stadionu koji je postao hit na internetu. Vrijedni dječaci za vrijeme svake domaće utakmice su primorani ručno mijenjati rezultatske promjene, a nesvakidašnji slučaj iz 21. vijeka je došao i do Rakitića s kojim je Krstajić dijelio svlačionicu u Schalkeu. 

Zvijezda Barcelone je tako odlučila izdvojiti vlastiti novac za novi semafor koji će ispunjavati sve evropske standarde, a to nam je potvrdio i sam Krstajić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tačno je. Maloprije smo razgovarali, ali u narednim danima će biti poznato više informacija", kazao je predsjednik FK Radnik u izjavi za SportSport.ba. 

Krstajić i Rakitić su u prošlosti doživjeli mnogo toga za vrijeme nastupanja u Gelsenkirchenu. Jedne prilike su čak i privremeno izbačeni iz momčadi, a u nekoliko navrata Krstajić je isticao da mu je Rakitić kao mlađi brat. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti