Sarajevo u Sloveniji protiv Splita, Rijeke i Vorskle

Dogovorene prijateljske utakmice

Sarajevo u Sloveniji protiv Splita, Rijeke i Vorskle

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sarajevo od ponedjeljka će boraviti na devetodnevnim pripremama u Sloveniji, tačnije u Čatežu. 

Bordo fudbaleri, zajedno sa stručnim štabom i medicinskim timom, boravit će u Hotelu Terme Čatež, a za vrijeme boravka u Sloveniji bit će odigrane i tri prijateljske utakmice.

Prva je na rasporedu 30. juna, a protivnik će biti RNK Split. Igrači Sarajeva će odmjeriti snage i sa Rijekom 3. jula, a posljednja provjera na rasporedu je 7. jula i to protiv FC Vorskla iz Poltave.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.