Sofrenić: Kodro ili Osim, a možda i neko treći

Završena sjednica IO NSBiH

Sofrenić: Kodro ili Osim, a možda i neko treći

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija BiH danas nije dobila novog selektora.

Izvršni odbor NSBiH na sjednici u Zenici nije donio odluku o čovjeku koji će zamijeniti Mehmeda Baždarevića na poziciji selektora nacionalnog tima BiH, a nova sjednica zakazana je za 29. novembar, kada bismo konačno trebali saznati ime čovjeka koji sejda u selektorsku stolicu.

Pred novinarima se u Zenici pojavio samo potpredsjednik IO NSBiH Milorad Sofrenić koji je kratko rekao.

"Amar Osim i Meho Kodro su najozbiljniji kandidati za selektora, ali postoji mogućnost da se još neko ime pojavi u međuvremenu. Komisija će nastaviti sa razgovorima u narednim danima", rekao je Sofrenić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Dakle, ime novog selektora trebali bismo saznati za 13 dana kada je zakazana nova sjednica IO, a moguće je i da u međuvremenu dobijemo novog kandidata za ovu funkciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti