Stanimirović: Agresivan pristup igri vodi nas do bodova

Fudbaler Vlasenice o meču s Brčacima

Stanimirović: Agresivan pristup igri vodi nas do bodova

D. Vejo

Ekipa Vlasenice će u okviru sedmog kola Druge lige Republike Srpke grupa Istok, na svom terenu dočekati Ilićku 01 iz Brčkog.

Vlaeničani će kako kažu bjekstvo sa 12. pozicije tražiti upravo u ovom meču.

"Dočekujemo ekipu Ilićke 01 koja je u prošlom kolu kiksala na svom terenu i koja će sigurno pokušati nadoknaditi izgubljene bodove. Sigurno da neće biti laka utakmica, ali kod kuće mi svaku utakmicu idemo na pobjedu te uz jaku, agresivnu igru i visok presing vjerujem da ćemo uspjeti u svojim namjerama. Poraz u Nevesinju je lekcija za promašene prilike i to moramo sada nadoknaditi", kazao je za naš portal fudbaler Vlasenice, Nenad Stanimirović.

Meč između Vlasenice i Ilićke 01 zakazan je za nedjelju od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi