Stojčev: Ponovo na Koševu? Zašto da ne

Srbijanski fudbaler za SportSport.ba

Stojčev: Ponovo na Koševu? Zašto da ne

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Miloš Stojčev, nakon posudbe u PAE Veriji vratio se u Atromitos, ali su sve prilike da se neće srbijanski fubaler dugo zadržati u ovoj grčkoj ekipi.

Ljubimac navijača Sarajeva je dvije sezone igrao na Koševu, a sa bordo klubom je stigao do titule prvaka BiH, te titule Kupa. Srbijanski fudbaler je nakon toga potpisao za Atromitos, ali su se pojavile šanse da Stojčev ponovo obuče dres Sarajeva. Ovaj fudbaler je za SportSport.ba potvrdio da postoji mogućnost da ponovo zaigra na Koševu.

"Kontakti postoje, razgovarao sam sa Ihtijarevićem i šefom i sve je još otvoreno. Ne bih imao ništa protiv da se vratim u Sarajevo. Naprotiv,tu sam proveo najljepše trenutke u svojoj karijeru", rekao je Stojčev za SportSport.ba, te nastavio:

"Ponavljam, sve je otvoreno. Obostrana želja za povratkom na Koševo postoji, no problem su finansije. Imam još godinu dana ugovora sa Atromitosom i ako bi se pronašli po tom pitanju mogao bih ponovo zaigrati na Koševu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nastupajući za bordo klub, Stojčev je 2014. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine, kao i šampionsku titulu godinu kasnije, a u dresu kluba sa Koševa odigrao je 58 utakmica, postigao 11 golova i upisao 10 asistencija. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi