Đurbuzović vodio trening Olimpika

Nakon odlaska Mirze Varešanovića

Đurbuzović vodio trening Olimpika

Nekadašnji šef stručnog štaba Željezničara Hajrudin Dino Đurbuzović vodio je danas trening Olimpika.

Đurbuzović je na mjesto trenera kluba sa Otoke došao nakon odlaska dosadašnjeg šefa struke Mirze Varešanovića. Podsjetimo, Varešanović je podnio ostavku nakon poraza u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH od Zvijezde 09 sa 2:1.

Đurbuzović je tokom trenerske karijere u Premijer ligi BiH vodio ekipe Čelika i Željezničara, a još je radio u Saudijskoj Arabiji, Bahrainu i Turskoj. Također, bio je i asistent u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Prva liga FBiH se nastavlja početkom marta naredne godine, a Olimpik će u prvom kolu drugog dijela sezone dočekati ekipu Veleža iz Mostara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi