Uščuplić: Presretan sam, ipak sam odrastao u ovom gradu

Sarajevo osvojilo Kup

Uščuplić: Presretan sam, ipak sam odrastao u ovom gradu

Edmir Škorić

Dženan Uščuplić je preporodio ekipu Sarajeva odkad je naslijedio Roberta Jarnija na mjestu šefa stručnog štaba.

Iza bordo tima je dobra serija pobjeda, a Sarajevo je na Koševu, u uzvratu finala Kupa BiH, s 3:1 savladalo Čelik iz Zenice i s ukupnih 5:1 stigao do trofeja kojeg navijači čekaju okruglo sedam godina. 

"Ovo su karakterni momci, momci koji znaju igrati, imaju karizmu i zato je iza nas sedam-osam utakmica bez poraza", rekao je nakon utakmice Uščuplić, dodavši:

"Presretan sam obzirom da sam rođen u ovom gradu, odrastao sam tu, igrao sam za ovaj klub. Drago mi je što sam podario trofej ovim divnim navijačima".

Za Sarajevo je ovo ukupno peti trofej Kupa naše zemlje, prvi od 2005. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.