Zvanično: Danijel Stojanović potpisao za Olimpik
Foto: fkolimpik.ba

Bivši igrač Želje stigao na Otoku

Zvanično: Danijel Stojanović potpisao za Olimpik

E. Čaušević

Dojučerašnji fudbaler Željezničara, Danijel Stojanović, da nas je zvanično potpisao ugovor sa ekipom Olimpika.

Stojanović je u januaru ove godine stigao u Željezničar iz redova Zrinjskog, ali se na Grbavici zadržao samo do kraja sezone. Ovaj lijevi bek je na kraju sezone odlučio napustiti Želju, a novi angažman pronašao je u Olimpiku koji će se naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi FBiH.

Novo pojačanje kluba s Otoke pokazuje da imaju velike ambicije, te da se žele ekspresno vratiti u rang najjačih bh. ekipa. Stojanović je u Olimpik stigao kao slobodan fudbaler, a sa Vukovima potpisao je ugovor na dvije godine.

"Mogu reći da sam proveo pola godine u Sarajevu i grad mi se svidio. Prve impresiju su dobre i mogu reći sve najbolje o ljudima koji rade u Olimpiku, a igrači koji su igrali tu su mi potvrdili da se prije svega gleda ljudskot i poštenje. Prije svega, privukle su me ambicije Olimpika koji se želi brzo vratiti u Premijer ligu i nadam se da će to ostvariti što prije", rekao je Stojanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi