Bh. košarkaši pobijedili Crnu Goru
Foto: FIBA

Prijateljski meč

Bh. košarkaši pobijedili Crnu Goru

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija BiH do 20 godina pobijedila je večeras na Ilidži odgovarajuću selekciju Crne Gore rezultatom 75:62.

Nakon što su jučer istog rivala pobijedili 77:72, naša selekcija je večeras bez većih problema upisala novi trijumf nad Crnogorcima.

Odigrali su izabranici Senada Muminovića jako dobar meč. Na kraju su predvođeni Edinom Atićem uspjeli da slome rivala i da dođu do trijumfa od 13 poena razlike.

Upravo je Atić bio i najefikasniji igrač susreta. Ubacio je 22 poena, Ćurevac je dodao 13, a Lužajić 12 poena.

Kod Crne Gore nezaustavljiv je bio sjajni Popović koji je meč završio s 24 poena.

Prijateljski meč:

BiH - Crna Gora 75:62

BiH: Balić, Durmo, Garić, Atić 22, Ćurevac 13, Lužajić 12, Karahodžić 9, Garić, Polutak 8, Manjgafić, Lazić,  Lončar 8.

Crna Gora: Čarapić, Krivokapić 6, Bakić 5, Kalezić, Radunović 1, Popović 24, Baćović 3, Hadžibegović 3, Ilić 2, Bošković, Knežević 7, Nikolić 11.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi