Čelik bolji od Kaknja

U okviru Kupa BiH

Čelik bolji od Kaknja

Dino Kurbegović

Košarkaši Čelika i Kaknja večeras su u zeničkoj Areni igrali utakmicu u okviru Kupa naše zemlje. 

U susretu pred oko 500 gledalaca, domaći su ušli bez povrijeđenih Srđana Damjanovića, Dine Hodžića i otpuštenog Dejana Mikića, ipak priliku su dobili mlađi igrači koji su je u potpunosti iskoristili.

Zeničani su vodili većim dijelom utakmice, te na kraju zasluženo pobijedili favorizovanog gosta. Domaće su do pobjede predvodili Armin Avdibegović sa 15 poena i sedam asistencija, Opačak sa 14, Sokolov 14 poena i 10 skokova.

Kod gostiju bolji od ostalih bili su Aldin Muflizović sa 18 i Željko Palavra sa 14, a konačan rezultat meča glasio je 79:67. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.