Mujo Tuljković u OKK Slobodi

Povratak u Mejdan

Mujo Tuljković u OKK Slobodi

Poslije Mirze Hrnčića, Admira Hasandića i Vladimira Radovanovića, novo pojačanje tuzlanske OKK Slobode je Mujo Tuljković.

Taj nekadašnji reprezentativac BiH nekada je nosio dres Sloboda Dite, a u svojoj karijeri igrao je u mnogim bosanskohercegovačkim i evropskim klubovima. Prošlu sezonu je završio u Građanskom iz Bijeljine.

Tuljković OKK Slobodi donosi prijeko potrebno iskustvo, a treneru Damiru Mulaomeroviću brigu manje pred start lige, jer su pomenuti košarkaši sa početka teksta povrijeđeni i male su šanse da će igrati u Mrkonjić Gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.