Teletović stiže u BiH privatnim avionom vlasnika Netsa
U "ergeli" vlasnika Netsa, Prokhorova, su Gulfstream 550 (na slici) a Falcon 990

Teletović stiže u BiH privatnim avionom vlasnika Netsa

M. Šljivak

Mirza Teletović je prije nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Brooklyn Netsa, a reprezentaciji Bosne i Hercegovine na pripremama za Eurobasket pridružiće se sutra.

Koliko je važan igrač za svoj novi tim pokazuje činjenica da je vlasnik Netsa Mikhail Prokhorov, dao svoj privatni avion kako bi se Mirza što prije vratio u našu zemlju i priključio treninzima našeg nacionalnog tima.

Teletović bi trebao sletjeti večeras na jedan od aerodroma u okruženju te će sutra obaviti i prve treninge sa ostatkom reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.