CR7 kao Djed Mraz, na saigrače potrošio 200.000 eura

Portugalac šokirao svoje saigrače u Real

CR7 kao Djed Mraz, na saigrače potrošio 200.000 eura

Cristiano Ronaldo poklonio je svojim saigračima u Real Madridu skupocjene satove u ukupnoj vrijednosti od 200.000 eura, a sve kao znak zahvalnosti za doprinos u osvajanju prvaka Evrope.

Prva zvijezda "kraljevskog kluba" ovim potezom je iznenadila svoje timske kolege pred prvenstveni duel sa Almerijom.

Portugalski fudbaler, koji je i ove godine jedan od tri kandidata za Zlatnu loptu, je na na ovaj način odao priznanje svojim timskim kolegama što su ujedinili svoje snage i talente ka ostvarivanju toliko željenog cilja, osvajanja "decime" koju je Real lovio 12 godina, ali i što su njemu osobno omogućili da poboljša svoju igru s još više golova i većom efikasnošću.

Ronaldo je navodno želio da to ostane tajna, ali ga je na društvenim mrežama "izdao" se Alvaro Arbeloa.

"Na putu za Almeriju Ronaldo nam je poklonio ovaj prelijep dar u spomen osvajanja 'la decime'", napisao je Arbeloa.

Svakom igraču Reala Ronaldo je poklonio Bulgarijev sat, model Diagono, čija je vrijednost oko 8.000 eura. Na svakom satu ugravirano je ime igrača, spomen na "la decimu" i Ronaldovi inicijali CR7.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.