Alen Melunović karijeru nastavlja u Widzew Lodzu

Zadovoljio ukuse stručnog štaba

Alen Melunović karijeru nastavlja u Widzew Lodzu

A. Beganović

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Alen Melunović, karijeru će nastaviti u Poljskoj, tačnije u članu tamošnje Ekstraklase, Widzew Lodzu.

Nakon neslavne epizode u Sarajevu, te raskida ugovora sa bordo momčadi, Melunović je pronašao novi klub. Naime, ovaj fudbaler igrat će u najvišem rangu poljskog fudbala, odnosno u Widzew Lodzu.

Melunović je ukuse stručnog štaba ovog kluba zadovoljio na kontrolnom susretu u sa Koronom Kielceom, pa su mu ponudili trogodišnji ugovor, a ovaj transfer realizovali su bh. menadžeri Irfan Redžepagić i Goran Gaković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.