City prodaje Džeku za 20 miliona funti

Prema pisanju otočkih medija

City prodaje Džeku za 20 miliona funti

A. Beganović

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko u ljetnom prelaznom roku će najvjerovatnije napustiti redove Manchester Cityja.

Prema pisanju otočkih medija menadžer Građana Manuel Pellegrini nije zadovoljan igrama koje u ovoj sezoni pruža naš najbolji napadač i bez obzira što je nedavno produžio ugovor biće stavljen na transfer listu.

Otočki mediji tvrde da je City spreman prihvatiti ponudu tešku 20 miliona funti za bosanskohercegovačkog napadača, koji sedmično na Etihadu zarađuje 140.000 funti.

Podsjetimo, Džeko je u aktuelnoj sezoni u Premiershipu odigrao 19 utakmica i postigao je samo četiri pogotka, dok je prošle sezone 16 puta tresao protivničke mreže..

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.