Drsko odgovorio Biliću, pa dobio otkaz u West Hamu

Nema šale sa Bilićem...

Drsko odgovorio Biliću, pa dobio otkaz u West Hamu

Nekadašnji francuski reprezentativac Morgan Amalfitano na svojoj koži je osjetio kako izgleda kad se neprimjereno ponašaš prema treneru Slavenu Biliću. 

Prema pisanju otočkih medija, Amalfitano je kasnio na ekipni sastanak West Hama i na treningu je dočekan sa brojnim kritikama Slavena Bilića, ali to očito nije želio slušati i drsko mu je odgovorio. 

Kad si sportaš koji se bavi timskim sportom, nije preporučljivo zakačiti se s trenerom. To je 30-godišnjeg Amalfitana koštalo prelaska u rezervni tim, a sada i odlaska iz West Hama. Tokom dosadašnje karijere još je nosio dresove Sedana, Llorienta, Marseillea i WBA.

Inače, West Ham ove sezone pod vodstvom Slavena Bilića bilježi zapažene rezultate u Premiershipu. Trenutno zauzima šestu poziciju sa četiri boda manje od vodećeg Manchester Cityja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.