Bilić: Osjećaj je kao kada uđete u pub pun djevojaka

Hrvatski trener u svom stilu

Bilić: Osjećaj je kao kada uđete u pub pun djevojaka

Slaven Bilić je zahvaljujući fantastičnim rezultatima sa West Hamom postao pravi hit u Engleskoj.

Tamošnji mediji natječu se u superlativima kojima se koriste za njega, ali počeli su se nametati i nerealni ciljevi. Naime, neki su otišli toliko daleko da su West Ham gurnuli u borbu za naslov prvaka.

"Ne znam koliko će ovo trajati. Znate kakav je osjećaj? Kao kada uđete u pub pun djevojaka, svidi vam se", oduševio je Bilić izjavom i potom nastavio:

"Složili smo jako dobar tim. Moji pomoćnici i ja želimo igrače koji u potpunosti igraju fudbal. Branimo se također kao tim. Lanzini, Payet, Obiang, Moses i Noble su tehnički vješti igrači. Aaron Cresswell također nije samo bek već voli igrati s loptom. Payet i Lanzini su na samom kraju utakmice protiv Manchester Cityja još uvijek trčali za cijeli tim, i to vam je samo jedan od razloga zašto imamo dobre rezultate", riječi su Bilića. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je West Ham u samom vrhu, Bilić nema ciljeve.

"Nemam ciljeve. Ciljevi su za one najveće klubove. Moj jedini cilj je da napredujemo iz dana u dan, a gdje će nas to odvesti, uistinu ne znam", pojasnio je bivši selektor hrvatske reprezentacije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.