Džeko postigao četiri gola u pobjedi Rome

Vučica bolja od Unicusano Fondije

Džeko postigao četiri gola u pobjedi Rome

E. Čaušević

Fudbaleri Rome danas su nastavili svoje pripreme za novu sezonu italijanske Serije A trening utakmicom protiv niželigaša Unicusano Fondije.

Vučica je danas u nešto drugačijem sastavu snage odmjerila protiv Fondije, te je slavila sa ubjedljivih 4:0. Zanimljivo je da je naš Edin Džeko postigao sva četiri gola za rimsku ekipu.

Džeko je Romu doveo u vodstvo već u trećoj minuti kada je zatresao mrežu Fondije. Samo desetak minuta kasnije bh. napadač je udvostručio prednost rimske ekipe. 

Kapiten bh. reprezentacije do kraja prvog poluvremena postigao je još jedan gol. Džeko je svoj hat-trick kompletirao u 33. minuti kada je ponovo savladao golmana Fondije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, to nije bilo sve od napadača Rome. Džeko je na samom startu drugog polvremena postigao i četvrti gol, te je postavio konačnih 4:0 za Romu. Bh. napadač iz igre je izašao u 80. minuti utakmice.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi